OKULLARDA SPOR ÇALIŞTAYI

• 24 Ocak, 2022
OKULLARDA SPOR ÇALIŞTAYI

20 Ocak 2022 tarihinde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nirvana Cosmopolitan Hotel' de Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında "Okullarda Spor Çalıştayı yapıldı. Çalıştayda Antalya’ da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek, öğrencilerde spor kültürünün yaygınlaştırılması, toplumsal gelişime katkı sağlamak, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korunmasına destek olmak aynı zamanda kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerinin geliştirilmesini amaçlayan çeşitli öneriler konuşuldu ve tartışıldı. Yeni projelerle okullarda kurulacak spor alanları ve tesislerinde sürdürülebilir katılımın sağlanması hedeflenerek, çocukların erken yaşlardan itibaren sporla tanışıp, sporu bir yaşam şekli haline getirmelerinin hedeflendiği belirtildi. Çalıştaya fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Halil Orbay ÇOBANOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Nuray SATILMIŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Meriç ÖDEMİŞ katıldı.