TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BAŞKANI PROF. DR. TEKİN ÇOLAKOĞLU'NDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

• 11 Şubat, 2022

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU fakültemize yaptığı ziyarette, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, dekan yardımcılarımız ve Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre KILDIRGICI ile 05-06 Mart 2022 tarihlerinde Alanya'da yapılacak olan 2. Kademe Oryantiring Yarışması ile ilgili olarak organizasyon süreçleri ve gönüllü desteği konusunda fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU'na fakültemiz adına tebrik belgesini takdim etti.