TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. ÖMÜR FATİH KARAKULLUKÇU'DAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

• 16 Şubat, 2022

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı  Sayın   Doç. Dr. Ömür Fatih KARAKULLUKÇU Fakültemiz Dekanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Işık BAYRAKTAR ile Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ömür Fatih KARAKULLUKÇU yapılacak faaliyetlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Spor Bilimleri Fakültesi olarak Türkiye Okul Sporları Federasyonunun düzenleyeceği organizasyonlara olan desteğin devam edeceğinin teyit edildiği ziyarette Doç. Dr. Ömür Fatih KARAKULLUKÇU ya federasyon başkanlığı seçilmesinden ötürü tebrik belgesi takdim edildi.