FAKÜLTEMİZDEN ANTALYA/BELEK' TE BULUNAN GLORIA SPORT ARENA' YA ZİYARET

• 08 Aralık, 2021
FAKÜLTEMİZDEN ANTALYA/BELEK' TE BULUNAN GLORIA SPORT ARENA' YA ZİYARET

Fakültemiz lisansüstü öğrencileri ve öğretim elemanları ile Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre KILDIRCI 7 Aralık 2021 tarihinde Antalya / Belek' te bulunan Gloria Sport Arena' yı ziyaret ederek  uluslararası seviyede olimpik sporculara antrenman, sağlık ve bilimsel destek hizmetleri sağlayan yüksek performans merkezini ziyaret etti.  Son teknolojik donanıma sahip olan performans laboratuvarları hakkında Gloria Sport Arena  - Sağlık ve Performans Direktörü Dr. Emre AK tesis hakkında detaylı bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Gloria Sport Arena Medikal Direktör Prof. Dr. Emin ERGEN ile Sağlık ve Performans Direktörü Dr. Emre AK tesisi ziyaretimizden duydukları memnuniyeti ve iş birliği konusundaki desteklerini de belirttiler.