FAKÜLTEMİZ GÖNÜLLÜLERİ TÜRKİYE O-DAYS'TE YERİNİ ALDI

FAKÜLTEMİZ GÖNÜLLÜLERİ TÜRKİYE O-DAYS'TE YERİNİ ALDI
  • 30 Ocak, 2024
FAKÜLTEMİZ GÖNÜLLÜLERİ TÜRKİYE O-DAYS'TE YERİNİ ALDI

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye O-Days, Türkiye Oryantiring Şampiyonasında “Üniversitemiz Gönüllüleri” yine yerlerini aldılar.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Türkiye O-Days, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Kademe ve U14 2. Kademe Yarışları 25-28 Ocak tarihleri arasında Alanya’da düzenlendi.

Yarışlar öncesi Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu Spor Bilimleri Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş ile Fakültemizde bir araya geldi. Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve idarecilerine, Spor Bilimleri ailemize ve yarışlar süresince gönüllü öğrencilerimize destekleri için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Üniversitemiz ile Oryantiring Federasyonu arasında işbirliği protokolü, projeler ve yıl içerisinde yapılabilecek çeşitli yarışlar hakkında istişarelerde bulundular. Dekanımız 14-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak “Alanya Spor Turizmi Çalıştayı’na Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu’nu davet etti.

45 kategoride 1720 sporcunun katılımıyla 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis’de orta mesafe yarışları ile başlayan etkinlikler, ikinci günü sürat yarışı Alanya Kalesi’nde, üçüncü gün orta mesafe yarışı WRE Gedevet Park Orman Alanı’nda düzenlendi. 3. Günün ardından Gedevet Park Orman Alanı’nda ödül töreni gerçekleştirildi. Dördüncü gün Alanya Çarşı Merkez’de Sürat Yarışı WRE ile son bulan etkinliklerde dereceye giren sporculara ise İskele Şelale Meydanı’nda ödül töreni gerçekleştirildi. Birbirinden keyifli ve çekişmeli geçen 4 gün boyunca sporcular zamanla ve birbirleri arasında zorlu parkurlarda mücadele ettiler.

Derece yapan sporculara madalyaları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, ilçemiz idarecileri ve federasyon yetkilileri tarafından, organizasyon süresince gönüllü görev alan öğrencilerimize teşekkür belgeleri ise Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu tarafından verildi.

Şehrimizi ve Üniversitemizi organizasyonda başarıyla temsil eden Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz Yumuk ve gönüllü öğrencilerimizi tebrik ederiz.