FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. HAMDİ ALPER GÜNGÖRMÜŞ ATRAX'TA

• 18 Ocak, 2024
FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. HAMDİ ALPER GÜNGÖRMÜŞ ATRAX'TA

ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve REKÇAD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ İstanbul Fuar Merkezi’nde 11-13 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenen toplamda 87 ülkeden 18960 ziyaretçinin katıldığı 11. Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi ATRAX Fuarı’nda üniversitemizi temsil etti.

ATRAX Mutlu Şehir & Mutlu Toplum Platformu’nun REKÇAD işbirliği ile sunduğu “Üniversiteler Mutlu Şehirler Projeleri ile Yarışıyor” proje yarışmasına ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi “AKTİF ŞEHİR - ÇEVRECİ ŞEHİR: FİZİKSEL AKTİVİTE YOLUYLA ÇEVRECİ ŞEHİRLERE DOĞRU” isimli proje ile katıldı. Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, proje yarışmasında ödül kazanan projelerin ödüllerini takdim etti.