2024 ÖZYES TERCİHLERİ SONRASINDA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Değerli öğrencilerimiz,

2024 ÖZYES tercihleri sonrasında kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 15 - 21 Ekim tarihleri arasında fakültemiz öğrenci işlerinden şahsen başvuru yaparak kesin kayıt yaptırmaları ve derslere başlamaları gerekmektedir.

Kesin kayıttan önce online kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Online kayıt için tıklayınız.

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

• 2024 ÖZYES Sonuç Belgesi (karekod/barkod/doğrulama kodu olmalı)
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ve fotokopisi ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi veya e-Devlet üzerinden alınmış (karekod/barkod/doğrulama kodu olan) mezun belgesi (Öğrenci durum belgesi veya mezun olabilir belgesi gibi belgeler, mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz)
  • T.C. Kimlik Kartı ve bir adet fotokopisi
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet 4.5 x 6 cm boyutlarında vesikalık ya da biyometrik fotoğraf
  • Tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içerisinde alınmış Heyet Sağlık Raporu aslı veya onaylı sureti
  • Milli sporcular için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan alınmış Millilik Belgesinin aslı veya onaylı sureti (karekod/barkod/doğrulama kodu olmalı)
  • Engelli adaylar için resmî kurumlardan alınmış Engelli Sağlık Kurulu Raporu aslı veya onaylı sureti (karekod/barkod/doğrulama kodu olmalı)
  • ÖZYES başvurusunda kullanılan Spor Özgeçmiş Belgesi: Spor özgeçmiş belgesi ilgili kurum yetkililerince ıslak imzalı ya da e-imzalı olarak (karekod/barkod/doğrulama kodlu) onaylanmış olması gerekir.

Yeni başlayan üniversite hayatınızda başarılar dileriz.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

• 11 Ekim, 2024