ÜNİVERSİTEMİZDE AHENK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ÜNİVERSİTEMİZDE AHENK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
  • Spor Bilimleri Fakültesi
  • 10 Ocak, 2023
ÜNİVERSİTEMİZDE AHENK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

T.C. Antalya Valiliği himayesinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Eğitim Sendikaları ve STK’larında paydaşları olduğu Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) projesini fakültemizde gerçekleştirdik.

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2. Sınıf öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinde, AHENK(Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma)  Projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında, kitap okuma bilinci, sağlıklı yaşam, spor, aktif yaşam gibi temel öğelerin üniversitemiz öğrenci, akademisyen, idareci ve aynı zamanda Alanya’da yaşayan insanlar üzerinde olumlu ve sürekli yönde bir etki oluşturulması hedeflenmiştir.

Projede; her hafta, Pazartesi günleri saat 09.00-10.00 arası üniversitemizde kütüphane, bahçe, derslik gibi çeşitli alanlarda ve Alanya merkezde kitap okuma etkinliği, Çarşamba ve Cuma günleri ise saat 08.30-09.00 arası üniversite bahçesinde güne zinde başlamak amacıyla sabah sporu gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretim elemanlarımızı kutluyoruz.