TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLER DERNEĞİ GELİŞİM SEMİNERİ ALANYA'DA YAPILDI

• 29 Eylül, 2021
TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLER DERNEĞİ GELİŞİM SEMİNERİ ALANYA'DA YAPILDI

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Antalya şubesinin bölgesel olarak düzenlemiş olduğu ve Alanya’da da gerçekleştirilen “Bölgesel Gelişim Semineri” 28 Temmuz 2021 tarihinde Alanya Öğretmen Evinde düzenlendi. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri de seminere konuşmacı olarak davet edildi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hamdi Alper Güngörmüş “Antrenörlükte liderlik ve etkili iletişim”, Doç.Dr. Sibel Nalbant “Covid 19 sürecinde çocuklarda fiziksel aktivite ihtiyaçları ve önerileri” ve Doç.Dr.Özgür Nalbant ise “Covid 19 sürecinde futbol ve performans” konularında bilgi aktarımı yaptılar. TÜFAD Genel Başkan Danışmanı ve Eğitim ve Araştırma Geliştirme Kurulu Üyesi Abdullah Tanyolaç ve TÜFAD Alanya Şubesi Başkanı Yaşar İncepıçak’ın da hazır bulunduğu seminer sonunda panelistlere teşekkür plaketi takdim edildi.