TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU BAŞKANI EMİN MÜFTÜOĞLU’ NDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

• 05 Ocak, 2022
TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU BAŞKANI EMİN MÜFTÜOĞLU’ NDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Sayın Emin MÜFTÜOĞLU Fakültemize ziyarette bulundu. Ziyaret Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yavuz YILDIZ ile Doç. Dr. Işık BAYRAKTAR arasında gerçekleşti. Gerçekleşen ziyarette yeni dönemde Alanya’da yapılacak faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının, sporda gelişim ve istihdam potansiyelini arttırmak amacıyla başlattığı "Okuldan Sahaya Projesi" kapsamında Fakültemizin dahil olduğu beş branştan biri olan Bisiklet branşında yapılacak çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi, Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet ve organizasyonlarında fakültemizin sunacağı katkılar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.