TRİATLON AVRUPA KUPASI / PARATRİATLON DÜNYA KUPASI ALANYA’DA YAPILDI

• 08 Ekim, 2019
TRİATLON AVRUPA KUPASI / PARATRİATLON DÜNYA KUPASI ALANYA’DA YAPILDI

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanlığı'nın 2019 yılı faaliyet programında yer alan 2019 Alanya ETU Sprint Avrupa Kupası, ETU Triatlon Gençler Avrupa Kupası ve ITU Paratriatlon Dünya Kupası 4-6 Ekim 2019 tarihleri arasında ilçemizde yapıldı.

Gönüllü eğitimini alarak organizasyonda gönüllü olrak görev yapan öğrencilerimizin çoğunluğu, paralimpik sporcuların suya giriş ve sudan çıkış aşamalarında görev yaptı.

İlçemizde gerçekleşen bu büyük organizasyonda sporcular 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için puan topladı.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, Uluslararası organizasyonlar açısından oldukça zengin olan Alanya'da, bu tarz görevler alması eğitimlerine de ciddi anlamda katkı sağlayacaktır.

Böylesine büyük bir organizasyonda anlamlı  bir görevi başarıyla yerine getiren gönüllü öğrencilerimizi kutluyoruz.

DEKANLIK

Gönüllü Olarak Görev Yapan Öğrencilerimiz