SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIK TEMSİLCİLERİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

• 10 Eylül, 2018
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIK TEMSİLCİLERİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Spor Bilimleri Fakültesi’nde bu yıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Antrenörlük Eğitimi bölümü için öğrenci kayıtlarını tamamladı. Fakültenin eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce paydaş kurum yöneticileri Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ziyaret edildi.

Görüşmelere fakültemizi temsilen Dekan Yardımcı Dr. Öğr. Üyesi Işık Bayraktar, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersan Kara ve Fakülte Sekreteri Hasan Yer katıldı. Fakültemizin mevcut durumu ve hedefleri ile ilgili bilgi verildi. Önümüzdeki yıllarda eğitim-öğretim programımızda paydaşlarımızla yapabileceğimiz işbirliği konuları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.