RAGBİ 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

• 11 Ocak, 2018
RAGBİ 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

Türkiye Rabgi Federasyonu'nun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursuna üniversitemiz ev sahipliği yapıyor.

Ragbi Federasyonunun 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 03 – 14 Ocak 2018 tarihlerinde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde yapılmaktadır. 3 Ocak’ta başlayan Antrenör Yetiştirme Kursu teorik dersleri Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleriyle tamamlanmış ve 4 gün sürecek olan teknik-taktik eğitimine geçilmiştir.

Dünyada popüler, ülkemizde ise gelişmekte olan Ragbi sporu Alanya’da yapılmakta olan antrenörlük kursu ile ismini Akdeniz Bölgesinde duyurmayı hedeflemektedir. Kursu başarı ile bitirip 1. Kademe Antrenörlük Belgesini almaya hak kazanacak kursiyerlere antrenörlük kariyerlerinde başarılar diliyoruz.