ÖĞRENCİMİZ TRT ANTALYA RADYOSUNA KONUK OLDU

• 17 Kasım, 2023
ÖĞRENCİMİZ TRT ANTALYA RADYOSUNA KONUK OLDU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Halil İbrahim DOĞAN TRT Antalya radyosunun Genç Yaşam programına konuk oldu. Öğrencimiz canlı radyo bağlantısında bisiklet üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide öğrencimizin spora ne zaman başladığı, elde etmiş olduğu dereceler, ilerideki hedefleri ve bisikletin faydaları üzerine konuşma gerçekleştirildi. Dilek ve temenniler bölümünde, öğrencimiz Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN’a sporculara sağladığı destekten ötürü teşekkür etmiştir. Ayrıca öğrencimiz Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültemiz arasındaki işbirliği protokolüyle bisiklet sporcularının destek olunduğunu belirterek, desteklerinden ötürü ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesine ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığına teşekkür etti.

Biz de öğrencimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.