ÖĞRENCİMİZ 2022 PGAWC YAMAÇ PARAŞÜTÜ DÜNYA KUPASINDA DERECE ALDI

• 20 Mayıs, 2022
ÖĞRENCİMİZ 2022 PGAWC YAMAÇ PARAŞÜTÜ DÜNYA KUPASINDA DERECE ALDI

2022 PGAWC yamaç paraşütü dünya kupası 2. ayağı Almanya Wasserkuppe'de gerçekleştirildi. Yarışmaya 11 ülkeden 59 sporcu katıldı. Ülkemizi temsilen milli takımımız 5 sporcuyla yarışmaya katılmıştır. Milli takım sporcularından 2 si Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Merve KANMAZ ve Rekreasyon Anabilimdalı Yüksek Lisans öğrencimiz Ali ZAİMOĞLU olmak üzere okulumuzu temsil etmişlerdir. 13 - 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan yarışmada fakültemiz öğrencilerinden Merve KANMAZ Dünya kupası kadınlar klasmanında 3. lük elde ederken takım olarak da 5.lik elde edilmiştir. Öğrencimizi ve milli takımımızı tebrik eder haziran ayında Kazakistan'da düzenlenecek olan PGAWC Dünya kupası 3. ayak yarışmasında başarılar dileriz.