MİLLİ SPORCUMUZ SERKAN BAYRAM DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

• 13 Kasım, 2018

Türkiye’nin ev sahipliğinde bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası, 61 ülkeden bin 350 sporcunun katılımıyla Antalya’da 12-21 Ekim 2018 tarihleri arasında yapıldı. Ülkemiz şampiyonada 125 sporcuyla yer alırken, Rusya 210, Kazakistan 128, Gürcistan 110, Bulgaristan 75 sporcuyla katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi 1. sınıf öğrencisi Serkan Bayram, Genç Erkekler kategorisinde (85 kg) ülkemizi temsil etti ve kategorisinde dokuzuncu oldu.

Milli sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.