MERRELL ALANYA ULTRA TRAIL’E ALKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK

MERRELL ALANYA ULTRA TRAIL’E ALKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK
  • Spor Bilimleri Fakültesi
  • 06 Nisan, 2022
MERRELL ALANYA ULTRA TRAIL’E ALKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK

2 Nisan Cumartesi günü İskele Meydanı’nda 34 ülkeden 703 koşucunun katılımıyla gerçekleşen Merrell Alanya Ultra Trail’e, ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan 50 kişilik gönüllü yarışın tüm aşamalarında büyük destek verdi.

Organizasyon öncesi düzenlenen basın toplantısına ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Argeus Travel & Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Merrell Türkiye ve Olgar Genel Müdürü Barış Andırınlı, Merrell OneTrail kaptanı Özgür Tetik ile yarış direktörü Ahmet Arslan katıldı.

Toplantıda, Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş “Dünyanın en önemli spor organizasyonu başkentlerinden biri olan Alanya'mızda beşinci kez gerçekleştirilecek Merrell Alanya Ultra Trail’e destek verecek olmaktan dolayı çok mutluluk duymaktayız. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın spora büyük önem vermesiyle hızla gelişen fakültemiz gönüllülük projeleriyle de adından bahsettirmektedir” şeklinde konuştu. Etkinliklerin verimini artırmak amacıyla tüm organizasyonlara destek verdiklerini belirten Dekan Güngörmüş, el birliği ile daha büyük organizasyonlar almak için çabaladıklarını ifade etti. Güngörmüş, İl Müdürlüğü başta olmak üzere, çeşitli federasyonlar ve kamu ve özel teşebbüslerle iş birliği protokollerinin yapıldığını toplantıda kaydetti.  

Elit sporcuların yoğun katılım gösterdiği organizasyonda ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, dereceye giren sporculara ödül takdim etti. Yarış direktörü Ahmet Arslan ve diğer yöneticiler gönüllülere desteklerinden dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, Rektör Kalan’a teşekkürlerini sundular.