FAKÜLTEMİZDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

• 21 Ekim, 2021
FAKÜLTEMİZDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Fakültemiz öğrencileri arasında 20 Ekim 2021 tarihinde yapılan masa tenisi turnuvasına Beden Eğitimi ve Spor, Antrenörlük ve Rekreasyon bölümlerinden olmak üzere toplam 21 öğrenci katılım sağlandı. Turnuvaya katılan öğrencilerin performans durumlarına göre Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmak için üniversitemiz takımını oluşturacak öğrenci seçimleri yapıldı. Rekabetin üst seviyede olduğu turnuva izleyenleri keyiflendirdi.  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Işık BAYRAKTAR ve Doç. Dr. Yavuz YILDIZ ve diğer öğretim elemanları turnuva sonucunda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Turnuva sonuçları:

1.Hacı Furkan YILDIRIM         Beden Eğitimi ve Spor Bölümü                   2. Sınıf öğrencisi

2.Şahap JAZANİ                          Beden Eğitimi ve Spor Bölümü                   1. Sınıf öğrencisi

3.Osman DEMİRKOL                 Rekreasyon Bölümü                                    2. Sınıf Öğrencisi

3.Alican SERT                              Beden Eğitimi ve Spor Bölümü                   1. Sınıf öğrencisi