GÖNÜLLÜLERİMİZ 31. ULUSLARARASI ALANYA TRİATLON YARIŞMASINDA YERLERİNİ ALDI

• 17 Ekim, 2022
GÖNÜLLÜLERİMİZ 31. ULUSLARARASI ALANYA TRİATLON YARIŞMASINDA YERLERİNİ ALDI

İlçemizde Dünya Triatlon Federasyonu ile Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğinde 15-16 Ekim tarihlerinde 31. Uluslararası Alanya Triatlonu düzenlendi. Yarışmalara iki gün boyunca toplamda 27 ülkeden 600 sporcu katılım sağladı. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de etkinlik öncesi eğitimler alarak etkinlikte gönüllü desteği sağladılar.

15 Ekim tarihinde öncelikle Dünya Paratriatlon Kupası ile organizasyona start verilirken 16 Ekim tarihinde 31. Uluslararası Alanya Triatlonu’nun Avrupa Triatlon Kupası ayağı gerçekleştirildi. Her iki günde de fakültemiz öğrencileri yarışmacıların etkinliğin farklı bölümlerinde gönüllü olarak yer aldılar.

16 Ekim tarihinde gerçekleşen Uluslararası Alanya Triatlon Şampiyonası 24-29 Yaş Grubu yarışlarında mücadele eden fakültemiz Arş. Gör. Eren AKDAĞ 3.’lük elde etti. Arş. Gör. Eren AKDAĞ’ı tebrik ediyor ve organizasyon boyunca gönüllü olarak çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.