GÖNÜLLÜLERE EĞİTİM SEMİNERİ

GÖNÜLLÜLERE EĞİTİM SEMİNERİ
  • Spor Bilimleri Fakültesi
  • 08 Mart, 2024
GÖNÜLLÜLERE EĞİTİM SEMİNERİ

21 Nisan 2024'te Antalya'da gerçekleşecek, 2024 Paris Olimpiyatlarına katılacak sporcuların belirleneceği tarihimizde açık alanda ilk defa düzenleyeceğimiz, 50 ülkeden 420 sporcunun katılacağı bu büyük ve önemli organizasyonda görev yapacak olan gönüllülere yönelik eğitim semineri 7 Mart 2024 tarihinde ALKÜ Eğitim Fakültesi Başöğretmen Atatürk Konferans Salonunda düzenlendi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve ASBAM bünyesinde gerçekleştirilen seminerde, organizasyona destek olacak 200 gönüllü öğrencimiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol GÜNEŞ, Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Organizasyon CEO’su Türkiye Atletizm Federasyonu As Başkanı Arif ALPKILIÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK tarafından gönüllülük ile ilgili bilgilendirildi.
Organizasyon CEO’su ALPKILIÇ, “Bu etkinliğin başarısındaki kahramanlarımız, gönüllüler olacaktır. 21 Nisan’a kadar eğitimleri devam edecek olan toplam 300 gönüllümüzün destekleriyle kusursuz bir organizasyona imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN’ın destekleri ve selamını ileterek; “Fakültemizin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda gönüllülük tecrübesi oldukça başarılıdır. Her geçen yıl deneyimlerimiz artmakla birlikte; ülkemizde yapılan bu organizasyonların tanınırlığı adına tüm akademik personel ve öğrencilerimizle her daim hazırız. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Seminerde gönüllü eğitimini veren Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol GÜNEŞ, “ilk defa bir üniversitede gönüllülüğe bu kadar önem veren bir fakülte görüyorum. Bu organizasyonun ne kadar başarılı olacağının göstergesi olarak yorumluyorum. Daha önceki organizasyon deneyimlerinizi yakından takdirle takip ediyorum”. Ayrıca GÜNEŞ, farklı departmanların tanıtımını ve yarışma günü yapılacak olan görevlendirmeler konusunda da gönüllülere geniş bilgiler verdi. Seminer öğrenci ve akademik personelimizin çeşitli soru cevaplarıyla devam etti.
Seminer sonunda Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ tarafından Organizasyon CEO’su ALPKILIÇ ve Şenol GÜNEŞ’e hediye takdimi edilerek son buldu.
2024 Paris Olimpiyatlarına katılacak sporcuların belirleneceği tarihimizde açık alanda ilk defa düzenleyeceğimiz, 50 ülkeden 420 sporcunun katılacağı bu büyük organizasyonda desteklerini sağlayacak olan tüm akademik personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.