FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ TMOK CİNSİYET EŞİTLİĞİ EYLEM PLANI ÇALIŞMALARINA KATILDI

• 15 Aralık, 2023

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC) ve 7 Avrupa ülkesi Ulusal Olimpiyat Komiteleri ile kadınların spor alanında liderlik ve yöneticilik pozisyonlarında daha fazla yer almalarına yönelik “Sporda Daha Eşit Liderliğe Ulaşmak İçin Rehberlik – Guidance to Achieve More Equal Leadership in Sports (GAMES) Projesi” ile ilgili sürdürdüğü çalışmaları kapsamında 14 Aralık 2023 tarihinde Ataköy, Olimpiyat Evinde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısına fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) temsilcisi olarak katılmıştır.

Toplantıda Sporda Daha Eşit Liderliğe Ulaşmak İçin Rehberlik – Guidance to Achieve More Equal Leadership in Sports (GAMES) Projesi sunumu, TMOK Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı 2023 – 2025 sunumu ve düzenlenen panelin ardından, federasyon ve TMOK temsilcileri grup çalışmaları ve değerlendirmeleri yürütmüştür.