FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ AVRUPA KROS ŞAMPİYONASI TOPLANTILARINA KATILDI

• 07 Ekim, 2024
FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ AVRUPA KROS ŞAMPİYONASI TOPLANTILARINA KATILDI

8 Aralık 2024 tarihinde Antalya’nın Kepez ilçesinde düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonası hazırlık süreci ile ilgili takip toplantıları kapsamında 1 - 4 Ekim tarihleri arasında Avrupa Atletizm Birliği temsilcileri Antalya'ya geldi. Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Işık BAYRAKTAR'ın Planlama ve Koordinasyon Direktörlüğünü yürüttüğü şampiyonada fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK Lojistik ve Sporda Koruma Koordinatörlüğü toplantılarına katıldı. Toplantıda, Türkiye Atletizm Federasyonunun yerel organizasyon komitesinin sahada gerçekleştirdiği düzenlemeler ve teknik konular değerlendirildi.

Fakültemiz öğrencilerinin de gönüllü olarak katılacağı şampiyonaya Avrupa'dan yaklaşık 600 sporcunun katılması bekleniyor. Şehrimizde düzenlenecek olan bu önemli şampiyonada görev alan öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.