FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİSİ SEVİM GERÇEK ULUSLARARASI KORKMAZ VADİSİ MTB CUP (DAĞ BİSİKLETİ) KUPASI ELİT KADINLAR ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

• 14 Mayıs, 2022

Kayseri’nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Koramaz Vadisi’nde 12 Mayıs tarihinde Uluslararası Koramaz Vadisi MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları’nın 2. etabı yapıldı. Fakültemiz öğrencisi Sevim GERÇEK Koramaz Vadisi'ndeki Vekse Mahallesi’nin 4,6 kilometrelik parkurunda mücadele ederek, Elit kadınlarda üçüncülüğü elde etti. Kendisini tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.