FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİSİ ELİF RÜYA SAVRAN NİRVANA GRANFONDO WORLD SERİSİ YOL BİSİKLETİ YARIŞLARINDA 2. OLDU

• 22 Kasım, 2022

Uluslararası bisiklet birliği (UCI) tarafından organize edilen Nirvana Granfondo world World Serisi Yol Bisikleti Yarışları 18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlendi. Yaklaşık 700 sporcunun katıldığı müsabakalara ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Elif Rüya SAVRAN 19-34 yaş arası kadınlar kategorisinde 66 kilometrelik parkurda 2. olarak tamamlamıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.