FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİSİ ÇUKURCA 5. FOTOSAFARİ VE DOĞA SPORLARI FESTİVALİ DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ

• 29 Haziran, 2024

Çukurca Kaymakamlığı ve Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle 29 Haziran’da tarihinde "Çukurca 5. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali Dağ Bisikleti Yarışması" düzenlenen dağ bisikleti yarışmasında ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sevim Gerçek elit kadınlar kategorisinde birinci oldu. Öğrencimiz geçen haftada Aksaray’da düzenlenen yol bisikleti Türkiye şampiyonasında birinci oldu. ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.