Fakültemiz Öğrencisi 23. Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonunda Gururlandırdı

• 10 Mart, 2024

“Atatürk’e Koşalım, Atatürk’le Koşalım” mottosu ile 10 Mart 2024’te Alanya’da gerçekleşen Cumhuriyetimizin 100. yılında düzenlenen 23. Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu 568 kişinin katılımıyla tamamlandı. Maraton Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi iş birliği ile gerçekleşti. Fakültemiz öğrenciler maratonda gönüllü olarak görev alırken, fakültemiz öğretim üyelerinden Yeliz AY YILDIZ da öğrencilerimizin gönüllü koordinatörlüğünü yaptı. Yarışlarda yarı maratonda 168, halk koşusu 5 kilometrede ve halk koşusu 2 kilometrede 400 sporcu mücadele etti.

Fakültemiz Rekreasyon 1. sınıf öğrencilerinden Hamit ÖKTEN 5km yarışının 19-34 yaş arası kategorisinde 2. ve Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalı Yüksek Lisans öğrencimiz Talha GÖRÜCÜ 3.  tamamlayarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizi ve Dr. Öğr. Üyesi Yeliz AY YILDIZ’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.