FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİNASINDAN BAŞARILARLA DÖNDÜ

• 07 Aralık, 2021
FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİNASINDAN BAŞARILARLA DÖNDÜ

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası 24 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlendi. Fakültemiz öğrencileri kendi yaş kategorilerinde dereceler elde etti.

Fakültemiz Rekreasyon Bölümü 2. Sınıf öğrencimiz Sümeyra KOYUNCU Kadınlar 65 kg. müsabakalarında Sol Kol Dünya 3. sü, Sağ Kol Dünya 4.sü oldu.

Rekreasyon Bölümü 2. Sınıf öğrencimiz Damla KULA Kadınlar 70 kg. müsabakalarında hem Sağ Kolda hem de Sol Kolda Dünya 4.lüğü derecesini elde etti.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Sınıf öğrencimiz Hüseyin ATEŞ Erkekler 55 kg. müsabakalarında Sol Kol Dünya 4.lüğü, Sağ Kol Dünya 6.lığını kazandı.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Serkan BAYRAM Erkekler 100 kg. müsabakalarında Sağ Kol Dünya 6.sı  oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim ve spor hayatlarında başarılar dileriz.