FAKÜLTEMİZ ÖĞR. ÜYESİ DOÇ. DR. SİBEL NALBANT "DOWN SENDROMU VE SPOR" ÇALIŞTAYINA DAVET EDİLDİ

• 17 Mart, 2022

Fakültemiz Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sibel NALBANT,  Başakşehir Belediyesi koordinatörlüğünde 20 Mart 2022 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’nin birçok üniversitesindeki uzman akademisyenlerin davet edildiği “Down Sendromu ve Spor” konulu çalıştayına katılacaktır. Down sendromlu bireylerin spor yaşamına katılım sürecinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüleceği çalıştayda, Down sendromu olan çocuklar için  daha verimli ve adil bir spor eğitim çevresi oluşturulmasına katkı sağlanacaktır.