DÜNYA’NIN EN BÜYÜK AÇIK SU YÜZME YARIŞI OCEANMAN’E ALKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK

• 20 Ekim, 2021
DÜNYA’NIN EN BÜYÜK AÇIK SU YÜZME YARIŞI OCEANMAN’E ALKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK

Türkiye’de ikincisi düzenlenen Dünya’nın en büyük Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları Serisi OCEANMAN 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Alanya’da yapıldı. Yarışlarda iki gün boyunca 24 ülkeden 1100 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi gönüllü akademisyenleri ve öğrencileri 45 kişilik bir ekiple organizasyona destek verdiler. Ayrıca Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Eren AKDAĞ 20-29 yaş kategorisinde 5., Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Mehmet Can GÜLERDAĞ genç erkekler kategorisinde 1.,  Mert AĞIRGÜN bayrak yarışı kategorisinde takım halinde 3. olmuştur.

Organizasyonda emeği geçen tüm üniversite gönüllülerimize teşekkür eder, sporcularımızı tebrik ederiz.