BOCCE SPORU TANITILDI

• 23 Şubat, 2022
BOCCE SPORU TANITILDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından rekreasyon etkinlikleri kapsamında Türkiye’de henüz yaygın olarak bilinmeyen “Bocce” branşının tanıtımı yapıldı.

ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi rekreasyonel etkinlikler kapsamında ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımları ile Bocce branşının tanıtımı yapıldı. Kestel Yerleşkesinde gerçekleştirilen ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte Prof. Dr. Erdoğan Aslan bocce sporunun eğlendirici ve dinlendirici olduğunu belirterek üniversitemiz içerisinde bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmeye devam edeceğine vurgu yaptı. Dekan Güngörmüş ise baharın gelişiyle birlikte akademik gelişimin yanında rekreasyonel etkinliklerin önemine değinerek; öğrenci ve personele yönelik dönem içerisine yayılacak faaliyetlerin planlandığının müjdesini verdi.