BAYRAKTAR ATLETİZM FEDERASYONU OLİMPİK PERFORMANS DİREKTÖRÜ

BAYRAKTAR ATLETİZM FEDERASYONU OLİMPİK PERFORMANS DİREKTÖRÜ
  • 21 Eylül, 2023
BAYRAKTAR ATLETİZM FEDERASYONU OLİMPİK PERFORMANS DİREKTÖRÜ

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Işık BAYRAKTAR Atletizm Federasyonu Olimpik Performans Direktörlüğüne getirildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve beraberinde Atletizm Federasyonu Olimpik Performans Direktörü Doç. Dr. Işık Bayraktar ile Ankara Spor Yazarları Derneğinde düzenledikleri basın toplantısında 2024 Paris Olimpiyat Oyunları hazırlıkları ile ilgili konuştular.

Basın toplantısında 2024 Paris Podyum Hedefli Sporcuları ve 2024 Yılı Hedef Yarışmaları hakkında bilgi verildi. Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da 21 Mart 2024'te düzenlenecek Dünya Yürüyüş Takım Kupası'nın çok önemli olduğunu belirten Başkan Çintımar "Bu yarışmada yürüyüş bayrak takımında hedef grubumuzla kota almak istiyoruz. Halihazırda bir yürüyüş sporcumuz kota almıştı. 2024 Paris için podyum hedefli sporcu projesi oluşturduk bu kapsamda 11 sporcumuzun detaylı takiplerini yapıyoruz." diye konuştu. Toplantıda ayrıca olimpiyat oyunlarında madalya alması muhtemel sporcular tanıtılarak geriye kalan sürede yapılacak bilimsel hazırlıklar paylaşıldı.

Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Işık BAYRAKTAR'ı tebrik eder ve yeni görevinde başarılar dileriz.