AYAK TENİSİ FEDERASYONU DERNEĞİ AYAK TENİSİ BRANŞININ TANITIMINI FAKÜLTEMİZ SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ

• 10 Mart, 2022

09.03.2022 tarihinde Ayak Tenisi Federasyonu Derneği Başkanı Mustafa SUNKUR, Ayak Tenisi Federasyonu Derneği Asbaşkanı Oğuz ÖZER ve Ayak Tenisi Federasyonu Derneği Alanya Temsilcisi Şükrü UYSAL, Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ’ün öncülüğünde, Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve öğrencilerimizin katılımıyla Ayak Tenisi branşının ülkemizdeki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bir tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz GÜRHAN, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre KILDIRGICI, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI, üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Sinan KARTAL, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman CEYLAN da katılarak destek verdi.  Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz GÜRHAN, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre KILDIRGICI ve dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ öğrencilerle gösteri maçı yaptı.

28 Mart - 01 Nisan 2022 tarihinde Alanya’da Ayak Tenisi Avrupa Festivali'nin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi işbirliğinde yapılacağının hatırlatıldığı tanıtım etkinliğinde, öğrencilerimize Ayak Tenisi branşının gelişimi ve kuralları hakkında bilgi verildikten sonra öğrencilerimizden oluşan takım ile Ayak Tenisi Federasyonu Derneği Asbaşkanı Oğuz ÖZER, Dekanımız Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ, Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Halil Orbay ÇOBANOĞLU'ndan oluşan takım arasında dostluk müsabakası yapıldı.