ATLETLERİMİZ MADALYALARI TOPLUYOR

• 14 Mart, 2023
ATLETLERİMİZ MADALYALARI TOPLUYOR

Hafta sonu Portekiz’de düzenlenen Avrupa Atmalar Kupasında öğrencimiz Esra Türkmen ile Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında öğrencimiz Evin Demir kürsüdeydi.

Portekiz’in Leiria kentinde, 11-12 Mart 2023 tarihleri arasında yapılan Avrupa Atmalar Kupası’nda Türk Milli Takımı iki bronz madalya kazandı. U23 kadınlar cirit atma branşında yarışan son İslam Dayanışma Oyunları şampiyonu öğrencimiz Esra Türkmen 54,69 m derecesiyle (SB) bronz madalya kazandı. Diğer madalyayı ise U23 erkekler çekiç atma branşında yarışan Halil Yılmazer 70.45 (PB) derecesiyle aldı.

Antalya’da 12 Mart 2023 tarihinde düzenlenen uluslararası katılımlı Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında 20 km  büyük kadınlarda öğrencimiz Evin Demir 1:45.56 derecesi ile ikinciliği elde etti. Yarışmada Diyarbakır bölgesinden  Meryem Bekmez 1:36.40’lık derecesi ile birinciliği, Slovakyalı atlet Karın Devaldova 1:47.20 lik derecesi ile üçüncülüğü elde etti.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.