ANTALYA, DÜNYANIN EN İYİ ATLETLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

ANTALYA, DÜNYANIN EN İYİ ATLETLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR
  • 13 Şubat, 2024
ANTALYA, DÜNYANIN EN İYİ ATLETLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

21 Nisan’da Antalya EXPO Fuar Alanı’nda düzenlenecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Antalya’ya gelen Dünya Atletizm Birliği (World Athletics) yetkilileri, alan ziyaretlerini gerçekleştirdi.


Ziyaretler kapsamında düzenlenen toplantıya,  TAF Başkanı Fatih ÇİNTİMAR, organizasyon CEO’su Arif ALPKILIÇ, Etkinlik Operasyonları Direktörü Antoni JORBA, Etkinlik Operasyonları Koordinatörü Alessia PELESON, Ana Basın Delegesi Zacharias VAILAKIS, Kıdemli Yarışma Direktörü Luca VERRASCINA ve Türkiye Atletizm Federasyonu ve yerel organizasyon komitesi yetkilileri katıldı.


Organizasyonda dereceye girecek atletlerin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na kota alacağını hatırlatan Çintimar, “Paris 2024 sürecinde büyük öneme sahip bu değerli organizasyonu düzenleyeceğimiz için oldukça heyecanlıyız. Uluslararası organizasyon düzenleme konusundaki tecrübemizi ve becerimizi en iyi şekilde göstereceğiz” dedi.

Bu büyük organizasyonun yerel organizasyon komitesinde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK üniversitemizi Dış İlişkiler Sorumlusu, Gönüllüler Koordinatörü ve TAF Sporda Koruma Sorumlusu olarak temsil ediyor. 

12 Şubat'ta yapılan Dünya Atletizm Birliği yetkilileri ve Yerel Organizasyon Komitesi Üyelerinin organize ettiği aile yemeğine Başkan Vekili Hasan ÇAVUŞOĞLU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve TAF Olimpik Performans Direktörü Prof. Dr. Işık BAYRAKTAR da katıldı.