ALKÜ VOLEYBOL TAKIMI SÜPER LİG YOLUNDA

• 05 Nisan, 2022
ALKÜ VOLEYBOL TAKIMI SÜPER LİG YOLUNDA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Erkek Voleybol Takımı, Süper Lig play-off müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.  ALKÜ Erkek Voleybol Takımı elde ettiği bu sonuçla 12-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde  Süper Lig’e Yükselme mücadelesi verecek. ALKÜ Kadın Voleybol Takımı ise Üniversiteler Voleybol 1. Liginde kalarak 2022-2023 sezonunda müsabakalara devam edecek.

ALKÜ Voleybol Takımı Antrenörü Doç. Dr. Halil Orbay Çobanoğlu, kadın ve erkek voleybol takımının müsabakalarda gösterdiği mücadeleden mutlu olduğunu ifade ederek  “Sporcuları ve Yardımcı Antrenör Arş. Gör. Kağan Kurnaz’ı tebrik eder, Süper Lige Yükselme müsabakalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.