ALKÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDE ÖĞRETMEN YEMİNİ

• 10 Haziran, 2022
ALKÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDE ÖĞRETMEN YEMİNİ

2016 yılında açılan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle 40 öğrenci ile öğretime başlayan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, 2022 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarına çevrim içi öğretmen yemini programı düzenledi.

Duygu dolu anların yaşandığı yemin töreniyle öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmenliği mesleğine adım atmanın mutluluğunu yaşadı. Programa, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sibel Nalbant ve fakültenin öğretim üyeleri, öğrencileri, aileleri ve idari personeli katıldı. Programın açılışında öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, öğrenmenin yaşam boyu sürdüğü ve aydınlık bir gelecek için yaşam boyu öğrenen öğretmen olmanın önemli olduğu yönünde tavsiyelerde bulunarak mezunları, üniversitemizin yüksek lisans programlarına başvurmaya davet etti.