ALKÜ’DE FİTNESS KONUŞULDU

• 28 Kasım, 2019
ALKÜ’DE FİTNESS KONUŞULDU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Etkinlik Günleri Kapsamında Fitness Movement Institute(FMI) Eğitim Kurulu Başkanı Emrah Demirtaş, FMI Eğitim Direktörü Sinan Durmuş ve VG Dünya Şampiyonlar Şampiyonu İbrahim Sırrı Önal’ın katılımlarıyla ‘Yeni Dünya Düzeninde Fitness’ konulu bir panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü Dr.Öğr.Üyesi Özgür Nalbant’ın yaptığı panelde panelistler; fitness innovasyonu, fitnessde kariyer planlama ve egzersiz profesyonellerinde mesleki standartlar konularında öğrencilerle paylaşımda bulundular.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen panel sonrası FMI Eğitim Direktörü Sinan Durmuş ‘ Üniversitelerle bilgi paylaşımlarımız devam edecek. Bu bağlamda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri bizim ilk başlangıç durağımız oldu. Teşekkür ederiz.’ şeklinde panelle ilgili görüşlerini bildirdi.