ALKÜ’DE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

• 28 Nisan, 2022
ALKÜ’DE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği ve “bugünün çocukları yarının büyükleri” mottosuyla yapılan etkinliklere Yaylalı İlköğretim Okulu davet edildi. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Nalbant’ın sorumluluğunda üniversiteye davet edilen Yaylalı İlköğretim Okulu öğrencileri sportif ve sosyal etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdiler. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin oluşturdukları sportif parkurlarda ve spor içerikli oyuncaklarla oyunlar oynayan çocuklar ayrıca bir tiyatro gösterisi de izlediler. Grup danslarıyla doyasıya eğlenen çocuklar mutlu bir şekilde okullarına döndüler.