ALKÜ Balkan Yürüyüş Şampiyonasında

• 10 Mart, 2024
ALKÜ Balkan Yürüyüş Şampiyonasında

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ev sahipliğinde 9 Mart 2024 tarihinde Antalya EXPO2016’da gerçekleşen Balkan Yürüyüş Şampiyonasında U18 Kadınlar 5km, U18 Erkekler 10km, U20 Kadınlar ve Erkekler 10km, Büyük Kadınlar ve Erkekler 20km ve Erkekler 35km yarışmaları yapıldı. Şampiyonaya Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ve Ukrayna’dan sporcular katıldı. Şampiyonada fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK Gönüllü Koordinatörü ve Dr. Öğr. Üyesi Yeliz AY YILDIZ Yürüyüş Hakemi olarak görev alırken, fakültemiz öğrencileri de gönüllü ekibinin bir parçası olarak görev aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Elvan Deniz YUMUK, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz AY YILDIZ ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.