ALANYA MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU SPOR LİSESİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

• 15 Mart, 2019
ALANYA MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU SPOR LİSESİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri Fakültemizi ziyaret etti. Fakültemizin giriş koşulları, özel yetenek sınav içeriği, bölümler, müfredat gibi konularda bilgiler verildi. Öğrencilerin merak ettikleri konularla ilgili soruları, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Işık Bayraktar ve Fakülte Sekreteri Hasan Yer tarafından cevaplandırıldı. Özellikle TYT sınav sonucunun, Spor Bilimleri Fakültesi yerleştirme puanındaki önemi konusunda detaylı açıklamalar yapıldı.

Spor salonunda yapılan Atletizm uygulama dersimize konuk olan öğrenciler, teorik derslerin yapıldığı bir derslikte üniversiteli olmanın duygusu deneyimledir. Okul müdürü Taner Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette, üniversite yerleşkesi de gezdirildi. Rektörlük girişinde toplu fotoğraf çekimi öğrenciler üniversitemizden ayrıldı.

06.03.2019