FAKÜLTEMİZİN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

• 11 Ekim, 2021

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 11.10.2021 Pazartesi günü Eğitim Fakültesi konferans salonunda düzenlendi.

Toplantıya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ ve fakültemiz öğretim üyeleri katıldı.

Toplantıda akademik faaliyetler, sosyal faaliyetler ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR ile öğretim üyeleri fikir alışverişinde bulundu.