2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi

Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimize yönelik, 19 Eylül 2019 Perşembe günü oryantasyon eğitimi ve ortak tanışma dersleri yapıldı.

Yeni öğrencilerimize üniversitemiz, fakültemiz, idari ve akademik personellerimiz, ilgili mevzuat, öğrenci değişim programları, aktiviteler gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim fakültesi konferans salonunda yapılan toplantıya dekan yardımcıları, bölüm başkanları, diğer öğretim elemanları, idari personel ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Bilgilendirme toplantısı sonrasında tüm öğrenciler ALKÜ Spor Salonu'na geçerek, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Nalbant ile “Sherborne Gelişimsel Hareket Eğitimi” ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Karademir ile “Halk Oyunları” derslerini uyguladı.

Öğrencilerin birbirleriyle tanışmaları ve kaynaşmaları hedeflenen ortak tanışma derslerinde öğrencilerin oldukça eğlendikleri gözlendi.

19.09.2019