FAKÜLTEMİZ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURULU REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. EKREM KALAN VE REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. ÖZGÜR KASIM AYDEMİR'İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 27 Ekim, 2022

Fakültemiz 2022-2023 Öğretim yılı akademik kurulu 27 Ekim 2022 tarihinde Rektörümüz Prof.Dr.Ekrem KALAN ile Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR’in katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başlayan akademik kurulda Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılan olimpik sporcu statüsündeki öğrencilerimizin fakültemizi tercih etmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Henüz çok uzun geçmişi olmayan genç bir üniversite olmamıza rağmen çok sayıda sportif başarı elde edilmesinin üniversitemizin tanınırlığı açısından önemli olduğunu ifade etti. Rektör KALAN, Üniversitemizde devam eden spor tesisleri çalışmaları ve merkezi dersliklerin inşaat süreci hakkında bilgiler paylaştı. Spor Bilimleri Fakültesi’nin üniversitemizin görünen yüzü olduğunu ve fakültemiz bünyesinde yapılan toplumsal etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör KALAN dekanlık yönetimi ve öğretim elemanlarını tebrik etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR’de fakültemiz bünyesinde yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu, gelecekte yapılacak tüm çalışmalar için rektörlük üst yönetiminin desteğinin süreceğini dile getirerek tebriklerini iletti.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN’a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR’e akademik kurula teşriflerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Dekan Prof. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ Rektörlüğümüzün fakültemize sağladığı katkıların fakültemiz için önemli olduğunu dile getirerek bünyemizde yapılan eğitim öğretim faaliyetleri, bilimsel çalışma ve etkinliklere ilişkin bilgiler paylaştı.
Dilek ve temenniler bölümünde öğretim elemanları Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN’a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR’e öneri ve görüşlerini sundular. Akademik kurulun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, fakültemiz öğretim elemanları ile hatıra fotoğrafı çekildi.