2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Spor Bilimleri Fakültemizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Özel Yetenek Sınavları (ÖYS) 24-26 Ağustos 2019 tarihleri arasında üniversitemizin spor salonunda, toplam 786 başvuru yapan adayla gerçekleşti.

Özel Yetenek Sınav  sonuçları, TYT ve OBP puanları ile YOK 2019 YKS Kılavuzuna göre adayların "Yerleştirmeye Esas Puanlarının Hesaplanması" tamamlanmıştır. Bölümlere göre yerleştirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Asil adayların kesin kayıt tarihleri 11-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıtlar esnasında gerekli belgeler:

- Fotoğraflı TC Kimlik Belgesi

- Lise Diplaması

- Heyet Raporu (Son 6 ay içinde alınmış olması gerekir)

- Engelli Kontenjanına kesin kayıt yaptıracak aday için yukarıdaki belgelere ek olarak engel durumunu belirtir Engelli Sağlık Kurulu Raporu

* Kesin kayıtlar Spor Bilimleri Fakülte binasında yapılacaktır.

Asil adayların son kayıt günü olan 13 Eylül 2019 tarihi mesai bitimi (17:30) sonrasında, boş kalan kontenjan sayısı kadar, kayıt hakkı kazanan yedek adaylar ilan edilecektir. Bu adaylar için kesin kayıtlar 16-18 Eylül 2019 tarhileri arasında yapılacaktır.

Yedek adayların kesin kayıt son günü olan 18 Eylül 2019 tarihi mesai saati bitimi (17:30) sonrasında ise boş kalan kontenjan olması durumunda, sıralı yedek listeden isim okuma yöntemiyle kayıt yapılacaktır. İsim okuma yöntemi ile yapılacak kayıtlarda ismi okunmasına rağmen kayıt yerinde bulunmayan adaylar kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Asil ve yedek adayların kesin kayıtları esnasında kesinlikle eksik evrak kabul edilmeyecektir.

Asil ve yedek adaylar sadece kendileri için belirtilen tarihlerde kayıt yaptırabilirler.

DEKANLIK

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Yerleştirme Sonuçları